Vlechtwerktang

X
Vlechtwerktang
  • Vlechtwerktang van koolstofstaal.
  • Gesmeed, getemperd, hardheid van 50-54 HRC voor een optimale en duurzame snijkant.
  • Brede en gespatelde bek voor meer kracht en beter comfort, bestand tegen corrosie.
Bekijk volledige beschrijving
Vanaf
€ 18,99
 excl. BTW
€ 22,98 incl. BTW
Per stuk
Bekijk alle 4 producten

Kies uit de 4 modellen

product image
A110329
Lengte (mm)
280 mm
Technische gegevens
E MM: 25, FORCE DE COUPE (N)*: 405, L MM: 280, Ø FIL DE COUPE (MM): 1,6
Type nr.
6350280001

Productnaam
Vlechtwerktang
Merk
MOB
Verpakking
Per stuk

Ergonomisch
nee

€ 23,75 excl. BTW

Per stuk

product image
A110319
Lengte (mm)
200 mm
Technische gegevens
E MM: 20, FORCE DE COUPE (N)*: 455, L MM: 200, Ø FIL DE COUPE (MM): 1,6
Type nr.
6350200001

Productnaam
Vlechtwerktang
Merk
MOB
Verpakking
Per stuk

Ergonomisch
nee

€ 18,99 excl. BTW

Per stuk

product image
A110321
Lengte (mm)
220 mm
Technische gegevens
E MM: 22, FORCE DE COUPE (N)*: 430, L MM: 220, Ø FIL DE COUPE (MM): 1,6
Type nr.
6350220001

Productnaam
Vlechtwerktang
Merk
MOB
Verpakking
Per stuk

Ergonomisch
nee

€ 19,89 excl. BTW

Per stuk

product image
A110325
Lengte (mm)
250 mm
Technische gegevens
E MM: 24, FORCE DE COUPE (N)*: 415, L MM: 250, Ø FIL DE COUPE (MM): 1,6
Type nr.
6350250001

Productnaam
Vlechtwerktang
Merk
MOB
Verpakking
Per stuk

Ergonomisch
nee

€ 21,75 excl. BTW

Per stuk

Algemene beschrijving voor alle varianten

  • Vlechtwerktang van koolstofstaal.
  • Gesmeed, getemperd, hardheid van 50-54 HRC voor een optimale en duurzame snijkant.
  • Brede en gespatelde bek voor meer kracht en beter comfort, bestand tegen corrosie.

Milieu- en/of sociale voordelen

Dit is een ergonomisch product, wat betekent dat het door zijn gebruik goede werkomstandigheden kan garanderen vanuit het oogpunt van de gezondheid en veiligheid van de gebruikers (bijvoorbeeld : voorkomt zoveel mogelijk spier- en skeletaandoeningen).

Onze beoordelingen zijn echt en betrouwbaar. Klik hier voor meer informatie over onze verificatie- en controleprocedures.