Je bent al enige tijd niet actief op de webshop. Jouw sessie zal zometeen verlopen. Klik op OK om jouw sessie met 120 minuten te verlengen.
Beschrijving
- Met de tempereermachine Choco 22 T, kan de chocolade worden ingesteld zonder bewerkingen:
- Laat de deklaag smelten bij 50 °C (45° voor een deklaag op basis van melk), afkoelen tot 25/27° dan weer de temperatuur laten stijgen en stabiliseren op 30/32 °C (28°C voor een deklaag op basis van melk) zonder de bakken te verplaatsen en zonder de chocolade uit de tempereermachine te halen.
- Automatisch vulling met water met elektronisch controle van het niveau door elektromagnetisch klep.
- Frame en waterbak van rvs.
- Het is mogelijk om een sonde (optie) rechtstreeks op de machine aan te sluiten en de temperatuur van de chocolade in de plaats van de richttemperatuur weer te geven.
- Inhoud: 20 kg.
- Bak GN 1/1, D 150 mm, 20 L met handgrepen en deksel van rvs.
- Elektronisch temperatuurregeling via thermostaat 25° tot 60 °C.
- Vermogen 1800W, 240 volt enkelfasig.
- 50 Hz.
- Denk aan de watertoevoer (koppeling 20/27 of 3/4) en aftappen.
- bedieningspaneel van gehard glas.
- Tiptoetsen.
- Precisie 0.5 °C.
- Gemaakt in de EU
Milieu- en/of sociale voordelen
Deze verpakking is voor 100% recyclebaar. Dit betekent dat alle bestanddelen aan het einde van hun levensduur afzonderlijk kunnen worden gerecycled via specifieke recyclingketens.
Specificaties
Productinformatie
Merk | Matfer |
---|---|
Verpakking | Per stuk |
Technische specificaties
Oorsprong van het product | Gemaakt in de EU |
---|---|
Recyclebare verpakking | Ja - 100% |
Documentatie
Selecteer je product om de beschikbare documenten te tonen
Onze beoordelingen zijn echt en betrouwbaar. Klik hier voor meer informatie over onze verificatie- en controleprocedures.