Voor het vervaardigen van de koekjesbodems of toevoegingen aan desserts, zonder te hoeven snijden en zonder productverlies.
De flexibele vorm van Flexipan® is een combinatie van glasvezel en siliconen die de vorm stevigheid en lange levensduur geeft, i.c.m. de uitzonderlijke anti-aanbakeigenschappen, zonder invetten.
Geschikt voor zowel hartige als zoete bereidingen.
De bereiding van complete platen bespaart u waardevolle tijd.
Afhankelijk van de producten, kunnen deze 2000 tot 3000 maal worden gebruikt voordat u de eerste tekenen van aanbakken zult opmerken.
Verschillende maten beschikbaar:
Banketbakkersformaat 600 x 400 mm
Banketbakkersformaat 400 x 300 mm
Gastronorm-formaat GN ½ (325 x 265 mm)
Adviezen: niet vouwen, omgekeerd bewaren op rooster of platen.
Plaats de mat op een geperforeerde plaat of op een rooster voor eventuele bewerkingen.
Voor het vervaardigen van de koekjesbodems of toevoegingen aan desserts, zonder te hoeven snijden en zonder productverlies.
De flexibele vorm van Flexipan® is een combinatie van glasvezel en siliconen die de vorm stevigheid en lange levensduur geeft, i.c.m. de uitzonderlijke anti-aanbakeigenschappen, zonder invetten.
Geschikt voor zowel hartige als zoete bereidingen.
De bereiding van complete platen bespaart u waardevolle tijd.
Afhankelijk van de producten, kunnen deze 2000 tot 3000 maal worden gebruikt voordat u de eerste tekenen van aanbakken zult opmerken.
Verschillende maten beschikbaar:
Banketbakkersformaat 600 x 400 mm
Banketbakkersformaat 400 x 300 mm
Gastronorm-formaat GN ½ (325 x 265 mm)
Adviezen: niet vouwen, omgekeerd bewaren op rooster of platen.
Plaats de mat op een geperforeerde plaat of op een rooster voor eventuele bewerkingen.
Voor het vervaardigen van de koekjesbodems of toevoegingen aan desserts, zonder te hoeven snijden en zonder productverlies.
De flexibele vorm van Flexipan® is een combinatie van glasvezel en siliconen die de vorm stevigheid en lange levensduur geeft, i.c.m. de uitzonderlijke anti-aanbakeigenschappen, zonder invetten.
Geschikt voor zowel hartige als zoete bereidingen.
De bereiding van complete platen bespaart u waardevolle tijd.
Afhankelijk van de producten, kunnen deze 2000 tot 3000 maal worden gebruikt voordat u de eerste tekenen van aanbakken zult opmerken.
Verschillende maten beschikbaar:
Banketbakkersformaat 600 x 400 mm
Banketbakkersformaat 400 x 300 mm
Gastronorm-formaat GN ½ (325 x 265 mm)
Adviezen: niet vouwen, omgekeerd bewaren op rooster of platen.
Plaats de mat op een geperforeerde plaat of op een rooster voor eventuele bewerkingen.
Wassen met een niet-schurende spons.
Gebruik een PH-neutraal (pH=7) reinigingsmiddel.
In een oven drogen op 100 °C gedurende 10 min.
Gemaakt in de EU
Milieu- en/of sociale voordelen
Deze verpakking is voor 100% recyclebaar. Dit betekent dat alle bestanddelen aan het einde van hun levensduur afzonderlijk kunnen worden gerecycled via specifieke recyclingketens.
Specificaties
Productinformatie
Productnaam
Rond vorm Flexipan
Merk
Matfer
Verpakking
Per stuk
Technische specificaties
Type
Rond
Lengte (mm)
600 mm
Breedte (mm)
400 mm
Materiaal
Glasweefsel
Oorsprong van het product
Gemaakt in de EU
Recyclebare verpakking
Ja - 100%
Documentatie
Selecteer je product om de beschikbare documenten te tonen
Onze beoordelingen zijn echt en betrouwbaar. Klik hier voor meer informatie over onze verificatie- en controleprocedures.