De bakplaten van Exal beschikken over een wafelstructuur:
zorgt voor kleuring van de onderzijde van producten,
verbetert het bakresultaat door de circulatie van warme lucht,
Koekt minder vast en vereenvoudigt het eruit halen van producten (zoals bijvoorbeeld amandelkrullen),
Is ideaal voor het bakken van diepgevroren producten.
Bakplaten EXAL®:
Bakplaten van aluminium, voorzien van een anti-aanbaklaag, PTFE, zonder PFOA.
De gelakte onderkant is goedgekeurd voor voedingsmiddelen.
Maximale baktemperatuur: 250 °C.
Deze bakplaten zijn licht en hanteerbaar (3 keer minder zwaar dan een klassieke plaat van zwart plaatstaal) roesten niet en kunnen dus worden gebruikt in koelkasten en rijskamers.
Insmeren is niet nodig. Ze zijn snel terugverdiend omdat het gebruik van bakpapier in het geel niet meer nodig is, wat zorgt voor een perfecte presentatie van uw producten.
Het is hierom aanbevolen om ze af te vegen met een droge doek na elk gebruik.
De bakplaten van Exal beschikken over een wafelstructuur:
zorgt voor kleuring van de onderzijde van producten,
verbetert het bakresultaat door de circulatie van warme lucht,
Koekt minder vast en vereenvoudigt het eruit halen van producten (zoals bijvoorbeeld amandelkrullen),
Is ideaal voor het bakken van diepgevroren producten.
Bakplaten EXAL®:
Bakplaten van aluminium, voorzien van een anti-aanbaklaag, PTFE, zonder PFOA.
De gelakte onderkant is goedgekeurd voor voedingsmiddelen.
Maximale baktemperatuur: 250 °C.
Deze bakplaten zijn licht en hanteerbaar (3 keer minder zwaar dan een klassieke plaat van zwart plaatstaal) roesten niet en kunnen dus worden gebruikt in koelkasten en rijskamers.
Insmeren is niet nodig. Ze zijn snel terugverdiend omdat het gebruik van bakpapier in het geel niet meer nodig is, wat zorgt voor een perfecte presentatie van uw producten.
Het is hierom aanbevolen om ze af te vegen met een droge doek na elk gebruik.
De bakplaten van Exal beschikken over een wafelstructuur:
zorgt voor kleuring van de onderzijde van producten,
verbetert het bakresultaat door de circulatie van warme lucht,
Koekt minder vast en vereenvoudigt het eruit halen van producten (zoals bijvoorbeeld amandelkrullen),
Is ideaal voor het bakken van diepgevroren producten.
Bakplaten EXAL®:
Bakplaten van aluminium, voorzien van een anti-aanbaklaag, PTFE, zonder PFOA.
De gelakte onderkant is goedgekeurd voor voedingsmiddelen.
Maximale baktemperatuur: 250 °C.
Deze bakplaten zijn licht en hanteerbaar (3 keer minder zwaar dan een klassieke plaat van zwart plaatstaal) roesten niet en kunnen dus worden gebruikt in koelkasten en rijskamers.
Insmeren is niet nodig. Ze zijn snel terugverdiend omdat het gebruik van bakpapier in het geel niet meer nodig is, wat zorgt voor een perfecte presentatie van uw producten.
Het is hierom aanbevolen om ze af te vegen met een droge doek na elk gebruik.
Platen met afgeronde randen, hoogte 10 mm.
Gemaakt in de EU
Milieu- en/of sociale voordelen
Deze verpakking is voor 100% recyclebaar. Dit betekent dat alle bestanddelen aan het einde van hun levensduur afzonderlijk kunnen worden gerecycled via specifieke recyclingketens.
Specificaties
Productinformatie
Productnaam
Bakplaat Exal® Premium
Merk
Matfer
Verpakking
Per stuk
Technische specificaties
Type
Plaat
Dikte (cm)
0.17 cm
Materiaal
Aluminium voorzien van een anti-aanbaklaag. PTFE, zonder PFOA
Recyclebare verpakking
Ja - 100%
Oorsprong van het product
Gemaakt in de EU
Documentatie
Selecteer je product om de beschikbare documenten te tonen
Onze beoordelingen zijn echt en betrouwbaar. Klik hier voor meer informatie over onze verificatie- en controleprocedures.