Je bent al enige tijd niet actief op de webshop. Jouw sessie zal zometeen verlopen. Klik op OK om jouw sessie met 120 minuten te verlengen.
Beschrijving
- Platte bakken voor gerechtencontrole.
- Platte bakken voor gerechtencontrole speciaal ontworpen voor het conserveren van gerechten voor gerechtencontrole in het kader van de HACCP-restauratiemethode.
- Vaatwasbestendigd zonder aantasting van de markering.
- Koelen/vriezen
- Max. belasting (kg) : 8 kg
- HACCP
- Culinair
Specificaties
Productinformatie
Merk | Gilac |
---|---|
Verpakking | Per set |
Technische specificaties
Totale inhoud (L) | 8 L |
---|---|
Totale lengte (mm) | 495 mm |
Totale breedte (mm) | 340 mm |
Totale hoogte (mm) | 370 mm |
Gewicht (g) | 5000 g |
Special Covid-19 | nee |
Max. gebruikstemperatuur (°C) | 90 °C |
Min. gebruikstemperatuur (°C) | -40 °C |
Koelen/vriezen | ja |
Nestbaar | ja |
Documentatie
Selecteer je product om de beschikbare documenten te tonen
Onze beoordelingen zijn echt en betrouwbaar. Klik hier voor meer informatie over onze verificatie- en controleprocedures.