Aanzetstaal Fischer

X
Aanzetstaal Fischer
  • Aanzetstaal Fischer van Franse makelij die geschikt zijn voor alle soorten messen.
  • Boor van hard chroom.
Bekijk volledige beschrijving

Vanaf
€ 16,85
 excl. BTW
€ 20,39 incl. BTW
Per stuk
Bekijk alle 5 producten

Kies uit de 5 modellen

product image
A237499
Model
ROND
Lengte (cm)
25 cm
Type
(A) STANDAARD

Productnaam
Aanzetstaal Fischer
Merk
Matfer
Verpakking
Per stuk

Kleur
Zwart
Recyclebare verpakking
Ja - 100%
Oorsprong van het product
Gemaakt in de EU

€ 16,85 excl. BTW

Per stuk

product image
A237982
Model
ROND
Lengte (cm)
30 cm
Type
(F) EIND

Productnaam
Aanzetstaal Fischer
Merk
Matfer
Verpakking
Per stuk

Kleur
Zwart
Recyclebare verpakking
Ja - 100%
Oorsprong van het product
Gemaakt in de EU

€ 85,75 excl. BTW

Per stuk

product image
A237885
Model
ROND
Lengte (cm)
30 cm
Type
(B) STANDAARD

Productnaam
Aanzetstaal Fischer
Merk
Matfer
Verpakking
Per stuk

Kleur
Zwart
Recyclebare verpakking
Ja - 100%
Oorsprong van het product
Gemaakt in de EU

€ 25,25 excl. BTW

Per stuk

product image
A237905
Model
OVAAL
Lengte (cm)
30 cm
Type
(E) STANDAARD

Productnaam
Aanzetstaal Fischer
Merk
Matfer
Verpakking
Per stuk

Kleur
Zwart
Recyclebare verpakking
Ja - 100%
Oorsprong van het product
Gemaakt in de EU

€ 68,00 excl. BTW

Per stuk

product image
A237920
Model
ROND
Lengte (cm)
30 cm
Type
(D) STANDAARD

Productnaam
Aanzetstaal Fischer
Merk
Matfer
Verpakking
Per stuk

Kleur
Zwart
Recyclebare verpakking
Ja - 100%
Oorsprong van het product
Gemaakt in de EU

€ 50,90 excl. BTW

Per stuk

Algemene beschrijving voor alle varianten

  • Aanzetstaal Fischer van Franse makelij die geschikt zijn voor alle soorten messen.
  • Boor van hard chroom.
  • Gemaakt in de EU

Milieu- en/of sociale voordelen

Deze verpakking is voor 100% recyclebaar. Dit betekent dat alle bestanddelen aan het einde van hun levensduur afzonderlijk kunnen worden gerecycled via specifieke recyclingketens.

Onze beoordelingen zijn echt en betrouwbaar. Klik hier voor meer informatie over onze verificatie- en controleprocedures.